Ferskost inneholder
148 Kalorier,
2 g Karbo,
9 g Protein og
12 g Fett pr 100 gr
Ferskost har beregnet å ha følgende allergener
Melk, Sulfitt,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Ferskost er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Ferskost!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 148.49 | 100.45 | Kcal |
Protein | 8.67 | 5.87 | gram |
Karbohydrat | 2.05 | 1.39 | gram |
Kostfiber | 0.29 | 0.20 | gram |
Fett | 11.67 | 7.89 | gram |
Mettet fett | 4.82 | 3.26 | gram |
Salt | 0.47 | 0.32 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 6.91 | Kr 4.67 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 406 | gr totalt | gram |
Fremgangsmåte:
Bland alle ingrediensene unntatt salt og pepper. Kjør det til en jevn og glatt masse i matprosessor.
Legg ostemassen i et kaffefilter og sett kaffefilteret med en bolle under i kjøleskapet. La ostemassen renne av i noen timer eller natten over. Smak til med salt og pepper. Hvis ferskosten er blitt for tykk, spe med litt av den avrente væsken.
Server med brød eller legg en klatt på rå grønnsaker.
Ferskost kan lages på mange måter. Dette er en av de enkleste. Lag den gjerne noen dager før den skal serveres, så rekker smakene å utvikle seg.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 12462)
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Pålegg
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-05-08
Oppdatert dato:2003-05-08
Lesere:
6187 totalt.
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift