Festfiskesuppe inneholder
65 Kalorier,
2 g Karbo,
4 g Protein og
3 g Fett pr 100 gr
Festfiskesuppe har beregnet å ha følgende allergener
Fisk, Gluten, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Festfiskesuppe er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4,3 poeng fra 3 lesere
Lesere:
6453 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Festfiskesuppe!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 65.42 | 415.70 | Kcal |
Protein | 4.48 | 28.47 | gram |
Karbohydrat | 2.12 | 13.47 | gram |
Kostfiber | 0.73 | 4.64 | gram |
Fett | 3.45 | 21.92 | gram |
Mettet fett | 1.94 | 12.33 | gram |
Alkohol | 0.93 % | | | |
Salt | 0.25 | 1.58 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 4.51 | Kr 28.66 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 2 542 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 12,96 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Hakk løken fint og surr den i smør til den er blank. Ta gjerne med et par hakkede hvitløksfedd hvis du ønsker det. Dryss på mel og spe med fiskekraft og vin. Ha i finsnittede gulrøtter og purre og kok suppen noen minutter, til grønnsakene er knapt møre. Ha i kremfløte og smak til med salt og pepper.
Legg i den rå fisken som er fri for ben og skinn og delt i terninger, 2 x 2 cm. La fisken trekke i den varme suppen til den er såvidt gjennomkokt. Legg i reker og blåskjell og la alt bli gjennomvarmt. Dryss over gressløk og server med godt brød til.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 6999)
Oppskriften er
enkel å tilberede
Kategori:
Suppe
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-04-15
Oppdatert dato:2003-04-15
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift