Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Fiskesuppe Ålesund!
Navn
Verdi pr 100 g
Verdi pr porsjon
Enhet
Kalorier
83.74
588.59
Kcal
Protein
3.95
27.76
gram
Karbohydrat
3.03
21.30
gram
Kostfiber
0.64
4.50
gram
Fett
6.06
42.59
gram
Mettet fett
3.07
21.58
gram
Salt
0.51
3.58
gram
Pris på oppskriften
Kr 3.87
Kr 27.20
Kroner
Hele oppskriften veier
2 812
gr totalt
gram
Fremgangsmåte:
Fres purre, gulrot og hvitløk i litt smør eller olje i en stor kjele. Dryss på mel og rør om. Spe med vann, ha i buljongterningene og la det koke i 30-45 minutter på svak varme. Hell i kremfløten. Ha i de finkuttede tomatene. Kok opp på nytt.
Ha i fisketerningene og la de trekke i suppen i ca. 5 minutter. (Dette vil variere etter hvilket fiskeslag som benyttes, for eksempel rødspette trenger bare 2-3 minutter).
Når suppen er ferdig tilsettes LobNobs, rødløk og vårløk. Kutt over frisk basilikum før servering. Server med brød og smør.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Sibelia
(Intern: 28040)
Tilberedningstid:
50 min
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Suppe Land:
Ukjent-opprinnelse Innlagt dato:2011-01-10
Oppdatert dato:2018-03-06
Lesere: 3621 totalt.