Fig-fudge cake inneholder
422 Kalorier,
33 g Karbo,
6 g Protein og
27 g Fett pr 100 gr
Fig-fudge cake har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Gluten, Melk, Nøtter, Spor-av-egg, Spor-av-gluten, Spor-av-melk, Spor-av-nøtter, Spor-av-Peanøtter, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Fig-fudge cake er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Kalorier og næringsinnhold i Fig-fudge cake med ingrediensene over!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Verdi pr stykke | Enhet |
---|
Kalorier | 422.43 | 5 508.11 | 459.01 | Kcal |
Protein | 5.58 | 72.76 | 6.06 | gram |
Karbohydrat | 32.63 | 425.47 | 35.46 | gram |
Kostfiber | 3.05 | 39.77 | 3.31 | gram |
Fett | 26.99 | 351.93 | 29.33 | gram |
Alkohol | 2.94 % | 38.33 | 3.19 | gram |
Mettet fett | 7.75 | 101.05 | 8.42 | gram |
Salt | 0.19 | 2.43 | 0.20 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 10.01 | Kr 130.52 | Kr 10.88 | .- |
Hele oppskriften veier | 1 304 totalt | 1 304 pr porsj | 109 pr stk | gram |
Fremgangsmåte:
1 porsjon gir ca 12
stykker
Fant denne oppskriften i et Australsk ukeblad for mange år siden. Den er ganske spesiell. Målet går i kopper, og jeg regner 1 kopp = 2 dl.
Ha fiken og brandy i en kaserolle og kok uten lokk til brandyen er fordampet. Avkjøl.
Pisk smør og sukker hvitt. Ha i ett og ett egg, bland inn nøtter og kavringstrø, smelta sjokolade og fiken/brandy. Ha i en rund form ca. 20 - 22 cm. Stek ca. 45 min. v 175 gr. C. Avkjøles.
Glasuren lages slik:
Smelt sukkeret til lysebrun karamell, slå over fløten og la det stå på svak varme til karamellen har løst seg opp i fløten, ha så i sjokoladen i biter og la det hele smelte sammen. slå glasuren over kaka, avkjøles og nyyyyt !!!
Kilde:
ElinL
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Kakemonsen
(Intern: 1385)
Kategori:
Kaker
Land:
Australia
Nasjonal/tradisjonsrett
Innlagt dato:2002-09-09
Oppdatert dato:2002-09-09
Lesere:
4911 totalt.
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift