Fotograf:
Kylling.no
Lettvint sommerkake inneholder
201 Kalorier,
31 g Karbo,
7 g Protein og
5 g Fett pr 100 gr
Lettvint sommerkake har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Gluten, Melk, Spor-av-gluten,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Lettvint sommerkake er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Kalorier og næringsinnhold i Lettvint sommerkake med ingrediensene over!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Verdi pr stykke | Enhet |
---|
Kalorier | 200.93 | 2 456.45 | 204.70 | Kcal |
Protein | 7.33 | 89.61 | 7.47 | gram |
Karbohydrat | 31.15 | 380.82 | 31.74 | gram |
Kostfiber | 0.51 | 6.23 | 0.52 | gram |
Fett | 5.11 | 62.47 | 5.21 | gram |
Mettet fett | 1.52 | 18.58 | 1.55 | gram |
Salt | 0.28 | 3.37 | 0.28 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 2.98 | Kr 36.43 | Kr 3.04 | .- |
Hele oppskriften veier | 1 223 totalt | 1 223 pr porsj | 102 pr stk | gram |
Energiprosent fra karbo | 62,01 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
1 porsjon gir ca 12
stykker
Pisk egg og sukker til stiv eggedosis. Sikt sammen mel og bakepulver og rør forsiktig inn i eggedosisen. Ha røren i en godt smurt 24 cm form. Stek på nederste rille i ovnen
ca. 45 minutter. Avkjøl sukkerbrødet på rist.
Skrap ut vaniljefrøene til eggekremen og ha frøene i en kjele sammen med resten av ingrediensene. Varm opp under omrøring til kremen tykner. Avkjøl i kaldt vann.
Del kaken i to og dynk bunnene med melk eller fruktjus.
Lag eggekrem og bland den med litt pisket krem. Fordel halvparten av kremen på bunnen og legg på rikelig med friske bær. Legg på den andre kakebunnen og fordel resten av kremen over.
Pynt med fersken eller mango i båter og for eksempel bringebær og sitronmelisse.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
6730 totalt.
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Kylling.no
(Intern: 22943)
Kategori:
Kaker
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2006-10-10
Oppdatert dato:2006-10-10
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift