Finnmarksviddas sjokoladekake inneholder
415 Kalorier,
46 g Karbo,
5 g Protein og
23 g Fett pr 100 gr
Finnmarksviddas sjokoladekake har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Gluten, Melk, Spor-av-egg, Spor-av-gluten, Spor-av-nøtter, Spor-av-Peanøtter, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Finnmarksviddas sjokoladekake er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 5,2 poeng fra 4 lesere
Lesere:
9768 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Kalorier og næringsinnhold i Finnmarksviddas sjokoladekake med ingrediensene over!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Verdi pr stykke | Enhet |
---|
Kalorier | 414.96 | 9 117.75 | 759.81 | Kcal |
Protein | 4.97 | 109.20 | 9.10 | gram |
Karbohydrat | 45.57 | 1 001.29 | 83.44 | gram |
Kostfiber | 1.91 | 41.97 | 3.50 | gram |
Fett | 23.22 | 510.20 | 42.52 | gram |
Mettet fett | 14.03 | 308.28 | 25.69 | gram |
Salt | 0.57 | 12.61 | 1.05 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 4.58 | Kr 100.63 | Kr 8.39 | .- |
Hele oppskriften veier | 2 197 totalt | 2 197 pr porsj | 183 pr stk | gram |
Energiprosent fra karbo | 43,92 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
1 porsjon gir ca 12
stykker
Smelt sjokoladen i varm kaffe. Tilsett melken. Rør smør og sukker lyst og lett og rør inn eggene, ett av gangen. Ha i mel blandet med bakepulver, kanel og kardemomme. Rør til slutt inn sjokoladen. Hell røren i sn smurt form, ca 26 cm i diameter, og stek kaken ved 180 C i ca 45 minutter. Avkjøles på rist og deles i tre lag.
Rør smør og sukker til fyllet lyst og lett og rør inn smeltet, litt avkjølt sjokolade. Fyll kremen inni og utenpå kaken og pynt med skavet sjokolade og gjerne biter av en god konfektsjokolade.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 9029)
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Sjokoladekake
Land:
Norge
Fylke:
Finnmark
Nasjonal/tradisjonsrett
Innlagt dato:2003-04-26
Oppdatert dato:2003-04-26
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift