Fotograf:
Kraft foods
Enkel iskake som er rask å lage Oppskriften inneholder
404 Kalorier,
30 g Karbo,
7 g Protein og
28 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener
Egg, Melk, Nøtter, Soya, Spor-av-nøtter,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Sjokoladeiskake med hvit sjokolademousse 1 er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
4724 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Kalorier og næringsinnhold i Sjokoladeiskake med hvit sjokolademousse 1 med ingrediensene over!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Verdi pr stykke | Enhet |
---|
Kalorier | 404.37 | 4 876.22 | 406.35 | Kcal |
Protein | 7.02 | 84.65 | 7.05 | gram |
Karbohydrat | 29.87 | 360.20 | 30.02 | gram |
Kostfiber | 2.36 | 28.46 | 2.37 | gram |
Fett | 28.01 | 337.77 | 28.15 | gram |
Mettet fett | 12.02 | 144.95 | 12.08 | gram |
Salt | 0.13 | 1.54 | 0.13 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 7.60 | Kr 91.65 | Kr 7.64 | .- |
Hele oppskriften veier | 1 206 totalt | 1 206 pr porsj | 100 pr stk | gram |
Energiprosent fra karbo | 29,54 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
1 porsjon gir ca 12
stykker
Bunn:
Mal eller finhakk mandlene. Bruk evt. Freia hakkede Mandler. Visp sammen egg og sukker. Bland inn mandler, kakao og finrevet appelsinskall. Ha over i en smurt springform (ca. 24 cm. i diameter) og stek bunnen på nederste rille ved 175°C i ca. 25 minutter. Avkjøl på rist, i formen.
Fyll:
Smelt sjokoladen i vannbad. Bland eggeplommene sammen med 1/4 av kremfløten og varm opp under omrøring, til det tykner. Avkjøl noe og bland inn den smeltede sjokoladen. Pisk resten av kremfløten til krem, og vend den forsiktig inn i sjokoladeblandingen. Legg den avkjølte kakebunnen på et fat med ringen rundt. Hell blandingen over mandelbunnen, og la kaken stå ca. 1 time i kjøleskap før den serveres. Kaken kan også fryses og serveres som iskake, men ta da kaken ut av fryseren og la tempereres i kjøleskap ca. 1/2 time før den serveres.
Pynt:
Dekorer gjerne med friske rips og en spennende sjokoladekreasjon, laget av Freia Dronning Glasur.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Kraft foods
(Intern: 25071)
Kategori:
Sjokoladekake
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2008-06-04
Oppdatert dato:2008-06-04
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift