Finske grahamkaker inneholder
233 Kalorier,
34 g Karbo,
9 g Protein og
5 g Fett pr 100 gr
Finske grahamkaker har beregnet å ha følgende allergener
Gluten, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Finske grahamkaker er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4,5 poeng fra 2 lesere
Lesere:
5716 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Kalorier og næringsinnhold i Finske grahamkaker med ingrediensene over!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Verdi pr stykke | Enhet |
---|
Kalorier | 232.93 | 3 396.12 | 1 698.06 | Kcal |
Protein | 8.61 | 125.53 | 62.77 | gram |
Karbohydrat | 34.18 | 498.34 | 249.17 | gram |
Kostfiber | 6.63 | 96.67 | 48.33 | gram |
Fett | 5.39 | 78.59 | 39.29 | gram |
Mettet fett | 2.87 | 41.84 | 20.92 | gram |
Salt | 1.24 | 18.11 | 9.05 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 1.63 | Kr 23.77 | Kr 11.88 | .- |
Hele oppskriften veier | 1 458 totalt | 1 458 pr porsj | 729 pr stk | gram |
Energiprosent fra karbo | 58,69 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
1 porsjon gir ca 2
kaker
Varm melken til fingervarmt. Tilsett smøret. Smuldre gjæren i en bolle og løs den opp med deigvæske. Tilsett resten av deigvæsken, salt m.m.
Bland inn melet, først det grove. Kna til en jevn og blank deig. La deigen få heve under klede i bollen, ca 30 minutter.
Ha deigen på bakebordet og kna den godt sammen. Del i to like emner og form dem til flate, runde kaker. Lag hull i midten og stikk i kakene med en gaffel. Kakene legges på smurte bakeplater og får etterheve ca 30 minutter.
Stek brødene midt i ovnen ved 200 C ovnsvarme, ca 30 minutter. Pensle dem med vann. La grahamkakene avkjøles på rist under klede.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 13118)
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Gjærbakst
Land:
Finland
Innlagt dato:2003-05-09
Oppdatert dato:2003-05-09
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift