Web Analytics Made Easy -
StatCounter
Fisk i persillesaus oppskrift med næringsinnhold, allergener, og pris.

Fisk i persillesaus



Fisk i persillesaus inneholder 85 Kalorier, 1 g Karbo, 13 g Protein og 3 g Fett pr 100 gr
Fisk i persillesaus har beregnet å ha følgende allergener Fisk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Fisk i persillesaus er: Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar


Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 6 porsjoner
275grhermetiske, hakkede italienske tomater
1stkfinhakket løk
2feddhvitløk, hakket
50grfinhakket persille
4ssolivenolje
6stk filethvite fiskefileter
1dashsalt
1dashnykvernet svart pepper

Til pynt:

Hermetiske serrano-chili uten frø, skåret i strimler
Svarte oliven i skiver




Næringsdeklarasjon for Fisk i persillesaus!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier84.56243.98Kcal
Protein12.7536.79gram
Karbohydrat1.153.32gram
Kostfiber0.531.53gram
Fett3.108.94gram
Mettet fett0.391.13gram
Salt0.150.44gram
Pris på oppskriftenKr 9.01Kr 26.00Kroner
Hele oppskriften veier1 731 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Hell saften av tomatillosene og ta vare på den. Mos tomatilloene i en bolle sammen med løken, hvitløken og persillen. Smak til med salt og pepper og sett til side.

Varm oljen i en stor stekepanne og stek fiskefiletene til de er gylne på begge sider. Ta opp filetene med en fiskespade, legg dem på et varmt serveringsfat, dekk til og hold det varmt.

Varm resten av oljen i pannen og tilsett tomatblandingen. Kok under omrøring på middels varme, til sausen er godt blandet og har konsistens som fløte. Hvis den er for tykk, tilsetter du litt av tomatillo-saften. Smak til med salt og pepper.

Hell sausen over fiskefiletene, pynt med serrano-chili og svarte oliven, og server.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 6283)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Stekepanne
Land: Mexico
Innlagt dato:2003-02-06
Oppdatert dato:2003-02-06
Lesere: 3376 totalt.

Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.









Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.