Fotograf:
Norges sjømatråd
Fisk og grønnsaker i form inneholder
96 Kalorier,
6 g Karbo,
11 g Protein og
3 g Fett pr 100 gr
Fisk og grønnsaker i form har beregnet å ha følgende allergener
Fisk, Gluten, Melk, Spor-av-melk, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Fisk og grønnsaker i form er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4 poeng fra 3 lesere
Lesere:
6543 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Fisk og grønnsaker i form!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 96.47 | 390.82 | Kcal |
Protein | 10.53 | 42.66 | gram |
Karbohydrat | 5.54 | 22.44 | gram |
Kostfiber | 2.10 | 8.51 | gram |
Fett | 3.11 | 12.60 | gram |
Mettet fett | 1.64 | 6.64 | gram |
Salt | 0.84 | 3.40 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 7.09 | Kr 28.72 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 621 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 22,97 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Sett stekeovn på 225 grader.
Skjær torsken i serveringsstykker. Smør en ildfast form og dekk bunnen med brødskiver. Legg skiver av squash og tomater over brødet og dryss litt salt over.
Legg fisken over grønnsakene. Hell på vann, fordel smøret over fisken og dekk formen med aluminiumsfolie. Bak fisken midt i ovnen til den er ferdig, ca 15 minutter.
Fjern folien, øk varmen og dryss ost over fisken. La den stå til osten begynner å smelte og få farge. Server retten med brød, pasta eller kokte poteter.
Husk:
Tiden i ovnen avhenger av om grønnsakene er frosne eller nylig forvellet og om fisken er iskald.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Norges sjømatråd
(Intern: 23627)
Kategori:
Ovnsrett
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2007-04-22
Oppdatert dato:2007-04-22
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift