Fotograf:
Vita Hjertego
Bakt torsk med basilikum, hvitløk og kapers inneholder
161 Kalorier,
15 g Karbo,
15 g Protein og
5 g Fett pr 100 gr
Bakt torsk med basilikum, hvitløk og kapers har beregnet å ha følgende allergener
Fisk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Bakt torsk med basilikum, hvitløk og kapers er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
10163 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Bakt torsk med basilikum. hvitløk og kapers!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 160.85 | 446.26 | Kcal |
Protein | 14.53 | 40.31 | gram |
Karbohydrat | 15.35 | 42.59 | gram |
Kostfiber | 0.10 | 0.28 | gram |
Fett | 4.57 | 12.68 | gram |
Mettet fett | 0.40 | 1.11 | gram |
Salt | 0.22 | 0.60 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 9.89 | Kr 27.44 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 387 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 38,17 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Kjør basilikum, hvitløk, kapers og halvparten av oljen i foodprosessor, eller hakk urtene med kniv og bland i oljen.
Smør en ildfast form med resten av oljen, og legg i fiskefileten med skinnsiden opp. Fordel krydderblandingen over skinnsiden på fisken.
Stek i ovn på 180ºC i 15 minutter.
Serveres med ris, poteter eller pasta.
Du kan gjerne ha Vita Pro.aktiv lettmargarin over fisken etter den er tatt ut av ovnen.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Vita Hjertego
(Intern: 24296)
Kategori:
Ovnsrett
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2007-09-19
Oppdatert dato:2007-09-19
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift