Fotograf:
Stranda spekemat
Sitron bakt torsk fylt med tigerreker og Strandask inneholder
82 Kalorier,
2 g Karbo,
12 g Protein og
3 g Fett pr 100 gr
Sitron bakt torsk fylt med tigerreker og Strandask har beregnet å ha følgende allergener
Fisk, Skalldyr,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Sitron bakt torsk fylt med tigerreker og Strandask er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Sitron bakt torsk fylt med tigerreker og Strandask!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 82.12 | 331.54 | Kcal |
Protein | 12.37 | 49.94 | gram |
Karbohydrat | 1.71 | 6.90 | gram |
Kostfiber | 0.48 | 1.94 | gram |
Fett | 2.76 | 11.14 | gram |
Mettet fett | 0.43 | 1.74 | gram |
Salt | 1.59 | 6.40 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 9.74 | Kr 39.32 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 615 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 8,32 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Dette er en flott middagsrett som passer når du vil imponere på kjøkkenet.
Slik gjør du det:
Sitronmarinade
Begynn med å blande alle ingrediensene
til marinaden
Legg filetene i marinaden. Etter ett par timer snitter du en lomme i filetene og legger inn en spekeskinkeskive og en tigerreke. Bak filetene i ovnen på 200 grader i 12-15 min.
Tomatconcasse
Skåld tomatene i 20 sekunder ha de så rett over i isvann. Flå tomatene og fjern kjernene. Skjær tomatene i terninger.
Rett før servering
Server med kokte poteter og friske grønnsaker.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Stranda spekemat
(Intern: 2143)
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Ovnsrett
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2002-10-23
Oppdatert dato:2002-10-23
Lesere:
4438 totalt.
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift