Fotograf:
Knut Pettersen
Fiskeboller og reker i kaviarsaus inneholder
70 Kalorier,
7 g Karbo,
6 g Protein og
2 g Fett pr 100 gr
Fiskeboller og reker i kaviarsaus har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Fisk, Gluten, Melk, Sennep, Skalldyr, Spor-av-skalldyr, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Fiskeboller og reker i kaviarsaus er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Fiskeboller og reker i kaviarsaus!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 70.37 | 288.52 | Kcal |
Protein | 6.13 | 25.13 | gram |
Karbohydrat | 6.97 | 28.58 | gram |
Kostfiber | 0.21 | 0.86 | gram |
Fett | 1.95 | 8.00 | gram |
Mettet fett | 0.59 | 2.42 | gram |
Salt | 1.17 | 4.79 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 4.66 | Kr 19.11 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 640 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 39,61 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Lag først hvit saus. Om du bruker smør og mel, eller ferdig saus gjør ikke noe. Bruk kraften fra rekene og fiskebollene i sausen + melk. Smak til sausen med salt, pepper og kaviar. Til slutt has fiskeboller og reker i sausen. Når alt er varmt er det ferdig.
Server med poteter, gulerøtter eller feks broccoli
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 11750)
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Kokt/dampet
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-05-06
Oppdatert dato:2003-05-06
Lesere:
6640 totalt.
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift