Fiskesuppe fra Fjordane inneholder
64 Kalorier,
3 g Karbo,
2 g Protein og
5 g Fett pr 100 gr
Fiskesuppe fra Fjordane har beregnet å ha følgende allergener
Fisk, Gluten, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Fiskesuppe fra Fjordane er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3,5 poeng fra 2 lesere
Lesere:
4106 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Fiskesuppe fra Fjordane!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 64.06 | 268.73 | Kcal |
Protein | 2.48 | 10.40 | gram |
Karbohydrat | 2.89 | 12.12 | gram |
Kostfiber | 0.32 | 1.34 | gram |
Fett | 4.66 | 19.55 | gram |
Mettet fett | 2.74 | 11.49 | gram |
Salt | 0.32 | 1.35 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 1.53 | Kr 6.42 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 678 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 18,04 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Smelt smøret i en kasserolle, rør i melet, spe med fiskekraften, rør godt om, ha i hakket løk og kok suppen i ca 10 minutter.
Skjær gulroten i fine, små terninger som legges i suppen. Ha i rømmen samt litt suskker og salt etter smak. Varm suppen opp til kokepunktet.
Fiskesuppen serveres som egen rett med flatbrød og smør til. Den kan også serveres som tilbehør til fersk fisk.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 14108)
Kategori:
Suppe
Land:
Norge
Fylke:
Sogn og Fjordan
Nasjonal/tradisjonsrett
Innlagt dato:2003-05-27
Oppdatert dato:2003-05-27
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift