Fotograf:Meny En sandwich med saftig grillet kjøtt mellom to perfekte skiver brød, er kosemat man må elske! Her har vi brukt flat iron steak, som er et amerikansk stykke kjøtt fra skulderpartiet til storfe. Dette kjøttet er perfekt å grille fordi det skal ha ganske kort tid på høy varme.
Sørg for at kjøttet er romtemperert. Gni kjøttet inn med solsikkeolje og knust svart pepper. Du kan også marinere det natten over med en peppermarinade.
Salte kjøttet og grill det i ett stykke på høy varme, ca. 2 minutter på hver side. Legg det på en tallerken og la det hvile mens du lager det andre.
Stek løken myk og brun i en panne med litt smør og timian.
Grill landbrødskivene i ett minutt på hver side, og gni deretter skivene med hvitløksfedd delt i to.
Grill cherrytomatene.
Bland sammen majones, sennep og frisk estragon.
Skjær kjøttet i skiver.
Fyll sandwichen med sennepsmajones, babyspinat, kjøtt skåret i skiver, stekt løk og revet ost. Server med grillede cherrytomater og salt potetgull.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Meny
(Intern: 32640)
Tilberedningstid:
20-40 min
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Smørbrød Innlagt dato:2016-11-11
Oppdatert dato:2016-11-11