Fleskepannekake fra Brandval inneholder
192 Kalorier,
11 g Karbo,
10 g Protein og
12 g Fett pr 100 gr
Fleskepannekake fra Brandval har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Gluten, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Fleskepannekake fra Brandval er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4,3 poeng fra 13 lesere
Lesere:
13750 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Fleskepannekake fra Brandval!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 192.37 | 355.21 | Kcal |
Protein | 9.87 | 18.22 | gram |
Karbohydrat | 11.31 | 20.88 | gram |
Kostfiber | 0.68 | 1.26 | gram |
Fett | 11.81 | 21.81 | gram |
Mettet fett | 4.28 | 7.90 | gram |
Salt | 1.12 | 2.06 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 5.48 | Kr 10.12 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 739 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 23,51 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Flesket kokes ut i vann, brunes lett og legges i langpanne, bruk litt ekstra fett i panna hvis flesket er magert. Lag pannekakerøre og hell den over flesket. Stekes i middels varm ovn til den får en gylden brun farge og har hevet seg godt, det vil si cirka 20 minutter.
Oppskriften er hentet fra: Hårdaskost og hærdasmat: gamle matretter fra Hedmark.
Utgitt 1980 av Hedmark Bygdekvinnelag
Gjengitt med tillatelse fra Hedmark Bygdekvinnelag
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Hedmark Bygdekvinnelag
(Intern: 18060)
Kategori:
Pannekaker
Land:
Norge
Fylke:
Hedmark
Nasjonal/tradisjonsrett
Innlagt dato:2004-06-14
Oppdatert dato:2004-06-14
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift