Fleskepannekake fra Brandval inneholder
191 Kalorier,
11 g Karbo,
10 g Protein og
12 g Fett pr 100 gr
Fleskepannekake fra Brandval har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Gluten, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Fleskepannekake fra Brandval er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Fleskepannekake fra Brandval!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 191.44 | 353.49 | Kcal |
Protein | 9.77 | 18.04 | gram |
Karbohydrat | 11.31 | 20.88 | gram |
Kostfiber | 0.46 | 0.85 | gram |
Fett | 11.80 | 21.79 | gram |
Mettet fett | 4.28 | 7.90 | gram |
Salt | 1.12 | 2.06 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 5.48 | Kr 10.12 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 739 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 23,63 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Flesket kokes ut i vann, brunes lett og legges i langpanne, bruk litt ekstra fett i panna hvis flesket er magert. Lag pannekakerøre og hell den over flesket. Stekes i middels varm ovn til den får en gylden brun farge og har hevet seg godt, det vil si cirka 20 minutter.
Oppskriften er hentet fra: Hårdaskost og hærdasmat: gamle matretter fra Hedmark.
Utgitt 1980 av Hedmark Bygdekvinnelag
Gjengitt med tillatelse fra Hedmark Bygdekvinnelag
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Oppskriften har fått 4,2 poeng fra 12 lesere
Lesere:
12189 totalt.
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Hedmark Bygdekvinnelag
(Intern: 18060)
Kategori:
Pannekaker
Land:
Norge
Fylke:
Hedmark
Nasjonal/tradisjonsrett
Innlagt dato:2004-06-14
Oppdatert dato:2004-06-14
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift