Fotograf:
Bonduelle
Mexicana maispannekaker inneholder
113 Kalorier,
6 g Karbo,
8 g Protein og
6 g Fett pr 100 gr
Mexicana maispannekaker har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Melk, Sesam, Soya, Spor-av-selleri,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Mexicana maispannekaker er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
4765 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Mexicana maispannekaker!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 113.21 | 519.26 | Kcal |
Protein | 7.60 | 34.86 | gram |
Karbohydrat | 5.63 | 25.82 | gram |
Kostfiber | 1.84 | 8.44 | gram |
Fett | 6.29 | 28.85 | gram |
Mettet fett | 1.22 | 5.60 | gram |
Salt | 0.73 | 3.37 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 5.89 | Kr 27.02 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 835 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 19,89 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
2 ss olje, den ferdiglagede marinaden og litt pepper røres sammen. Fileten skylles, tørkes, skjæres i tynne skiver og legges i marinaden.
La maisen dryppe av og mos en tredel av den.
Til dippen blandes ketsjup sammen med créme fraîche, eplemos og 2 ss maiskorn. Smak til med salt, pepper og støtt chili, slik at dippen blir sterk og god.
Til pannekakene skal purreløken skylles, tørkes og skjæres i ringer. Eggene piskes sammen. Maispuré, resten av maiskornene og purreløken tilsettes. Rør inn maisenna, og smak til med salt og pepper. Resten av oljen varmes opp i to stekepanner. På den ene stekepanna stekes maispannekakene, og på den andre stekes filetene.
Server maispannekakene med fileter og dipp. Pynt eventuelt med litt purre. Sammen med dette passer det med en blandet isbergsalat, løk og paprika.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Bonduelle
(Intern: 28724)
Tilberedningstid:
30 min
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Pannekaker
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2011-12-28
Oppdatert dato:2011-12-28
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift