Fotograf:
Kylling.no
Fleskepannekaker 4 inneholder
156 Kalorier,
13 g Karbo,
8 g Protein og
8 g Fett pr 100 gr
Fleskepannekaker 4 har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Gluten, Melk, Spor-av-gluten,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Fleskepannekaker 4 er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
9785 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Kalorier og næringsinnhold i Fleskepannekaker 4 med ingrediensene over!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Verdi pr stykke | Enhet |
---|
Kalorier | 155.83 | 1 746.48 | 87.32 | Kcal |
Protein | 8.43 | 94.48 | 4.72 | gram |
Karbohydrat | 12.87 | 144.24 | 7.21 | gram |
Kostfiber | 0.80 | 8.97 | 0.45 | gram |
Fett | 7.67 | 85.96 | 4.30 | gram |
Mettet fett | 2.73 | 30.60 | 1.53 | gram |
Salt | 1.10 | 12.37 | 0.62 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 4.84 | Kr 54.24 | Kr 2.71 | .- |
Hele oppskriften veier | 1 121 totalt | 1 121 pr porsj | 56 pr stk | gram |
Energiprosent fra karbo | 33,03 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
1 porsjon gir ca 20
pannekaker
Skjær lettsaltet sideflesk i terninger og brun dem i en stekepanne. Hell av det meste av fettet som renner ut. Visp sammen alle de øvrige ingrediensene til en glatt røre. Legg flesketerningene i en ildfast form, hell over pannekakerøren og stek pannekaken i ovnen ved 225 °C i 15-20 minutter. Du kan også steke vanlige, litt tykke pannekaker i stekepannen på platen og legge dem i stabel ved servering.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Kylling.no
(Intern: 17477)
Kategori:
Pannekaker
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2004-04-13
Oppdatert dato:2004-04-13
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift