Fotograf:
Matprat.no
Flintstek på grill med schaschlik-saus inneholder
173 Kalorier,
2 g Karbo,
14 g Protein og
12 g Fett pr 100 gr
Flintstek på grill med schaschlik-saus har beregnet å ha følgende allergener
Selleri, Spor-av-selleri,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Flintstek på grill med schaschlik-saus er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
9215 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Flintstek på grill med schaschlik-saus!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 172.55 | 514.29 | Kcal |
Protein | 13.81 | 41.16 | gram |
Karbohydrat | 2.45 | 7.30 | gram |
Kostfiber | 0.43 | 1.28 | gram |
Fett | 11.85 | 35.32 | gram |
Mettet fett | 4.29 | 12.79 | gram |
Salt | 0.19 | 0.58 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 5.92 | Kr 17.64 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 192 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 5,67 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Hvis det er svor på steken, må du snitte opp kanten, spesielt rundt kulebeinet, ellers vil flintsteken vrenge seg på grillen. La den bli romstemperert og vel så det før du griller.
Salte og pepre kjøttet, legg det på grillen og prøv å få det godt svidd. 5-10 min på hver side. Når det pipler ut kjøttsaft på oversiden bør den få 2 min. til. Deretter snur du steken og lar den grille 2 min på baksiden. La hvile 4-5 min.
Bland ingrediensene til sausen som skal ha en dominerende, kraftig smak av svart pepper. Spe med appelsinjuice til konsistensen er riktig. Fordel sausen på kjøttet og del opp.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 10420)
Tilberedningstid:
20-40 min
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Grillmat
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-05-01
Oppdatert dato:2003-05-01
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift