Fransk eggerøre inneholder
66 Kalorier,
3 g Karbo,
3 g Protein og
5 g Fett pr 100 gr
Fransk eggerøre har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Fransk eggerøre er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Fransk eggerøre!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 65.50 | 1 162.23 | Kcal |
Protein | 3.03 | 53.76 | gram |
Karbohydrat | 2.57 | 45.60 | gram |
Kostfiber | 1.30 | 23.07 | gram |
Fett | 4.50 | 79.85 | gram |
Mettet fett | 1.20 | 21.29 | gram |
Salt | 0.18 | 3.19 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 3.45 | Kr 61.22 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 774 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 15,69 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Rens og finstrimle paprikaen. Rens og finhakk løken. Skjær tomatene i tynne båter. Smelt 3 ss olje og 1 ss smør i en egnet panne. Fettet skal bli varmt, men må ikke bli brunt. Fres paprika og løk godt. Ta så i tomatbåter. Dryss på litt salt og pepper. La det hele få småsurre ca. 7 min. Pisk egg og salt lett sammen og fordel det over hele pannen. La eggestanden stivne. Dryss over finklippet kruspersille. Serveres helt nylaget med fersk gjærbakst.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Frukt.no
(Intern: 392)
Kategori:
Tilbehør
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2002-07-17
Oppdatert dato:2002-07-17
Lesere:
2774 totalt.
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift