Fransk eplepai inneholder
208 Kalorier,
32 g Karbo,
3 g Protein og
7 g Fett pr 100 gr
Fransk eplepai har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Gluten, Melk, Spor-av-gluten, Sulfitt,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Fransk eplepai er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3,5 poeng fra 2 lesere
Lesere:
9788 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Kalorier og næringsinnhold i Fransk eplepai med ingrediensene over!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Verdi pr stykke | Enhet |
---|
Kalorier | 207.73 | 2 936.66 | 489.44 | Kcal |
Protein | 3.11 | 43.97 | 7.33 | gram |
Karbohydrat | 31.51 | 445.45 | 74.24 | gram |
Kostfiber | 2.09 | 29.55 | 4.92 | gram |
Fett | 7.23 | 102.21 | 17.03 | gram |
Mettet fett | 4.20 | 59.37 | 9.90 | gram |
Salt | 0.16 | 2.24 | 0.37 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 2.55 | Kr 36.05 | Kr 6.01 | .- |
Hele oppskriften veier | 1 414 totalt | 1 414 pr porsj | 236 pr stk | gram |
Energiprosent fra karbo | 60,67 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
1 porsjon gir ca 6
stykker pai
Smuldre smør og mel, arbeid raskt inn de øvrige ingredienser. Lag en rull av deigen og avkjøl den ca 1 time i kjøleskapet.
Smør en paiform. Kjevle ut deigen til en leiv, litt større enn formen. Kle formens bunn og sider med deigen. Stikk i den med en gaffel, så ikke deigen blåser opp under stekingen. Stek ved 200 C i ca 15 minutter.
Fjern kjernehuset i eplene og skrell dem, skjær eplene i fine båter. Legg dem jevnt, halvt på hverandre i den stekte paibunnen, dryss sukker over. Stek ved 225 C i ca 25 minutter, eller til den blir lys gyllen.
Smør aprikospuréen over den varme paien etter at denne er ferdig stekt. Server eplepaien lunken.
Server kald stivpisket krem til.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 12476)
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Dessertpai/terte
Land:
Frankrike
Innlagt dato:2003-05-08
Oppdatert dato:2003-05-08
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift