Fotograf:Frukt.no Løk gir god smak til pai, og du kan bruke forskjellige sorter løk sammen - slik vi har gjort her. Server den f.eks. med en tomatsalat til.
Oppskriften inneholder 181 Kalorier, 12 g Karbo, 5 g Protein og 13 g Fett pr 100 gr Oppskriften har følgende allergener Egg, Gluten, Melk, Spor-av-egg, Spor-av-melk, Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Legg paideigen i en paiform og la den stå på benken mens du lager fyllet.
Skrell og skjær løk og hvitløk i tynne ringer. Stek løken myk og blank i smøret uten at den tar farge.
Tilsett finsnittet vårløk og stek med noen minutter.
Fordel fyllet i paiskallet. Pisk sammen egg, fløte, salt, pepper og kajennepepper og hell dette over løken i paiformen. Strø på revet ost. Stek paien midt i ovnen ved 200 grader til fyllet er stivnet og paien er gyllen - 30-40 minutter.
Server paien nystekt og varm med en salat til.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Frukt.no
(Intern: 28188)
Tilberedningstid:
60 min
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Pai/terte Land:
Ukjent-opprinnelse Innlagt dato:2011-02-07
Oppdatert dato:2022-10-26