Fotograf:
Melk.no
Disse små løkpaiene smelter i munnen. Ikke tar de lang tid å lage, så her får kokken mye skryt for lite arbeid. Oppskriften inneholder
214 Kalorier,
14 g Karbo,
4 g Protein og
16 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener
Gluten, Melk, Spor-av-egg, Spor-av-melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Pai med løk, timian og snøfrisk er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
5426 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Pai med løk. timian og snøfrisk!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 213.70 | 295.64 | Kcal |
Protein | 3.54 | 4.90 | gram |
Karbohydrat | 13.76 | 19.04 | gram |
Kostfiber | 1.87 | 2.59 | gram |
Fett | 15.64 | 21.64 | gram |
Mettet fett | 8.61 | 11.91 | gram |
Salt | 1.16 | 1.61 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 6.72 | Kr 9.30 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 107 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 25,75 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Smelt smør over lav varme og stek løk, hvitløk og timian i 20-25 minutter til alt er mørt og gyllent. Avkjøl. Legg deigen på en melet flate og kjevle et rektangel på 20 x 40 cm, beskjær kantene.
Skjær rektangelet i to på langs og fire på tvers, så du får åtte biter à ca 10 x 10 cm.
Fordel løkblandingen utover deigen, men etterlat en smal kant ytterst. Fordel osten i midten av hver firkant. En liten spiseskje er nok. Legg paiene på en bakeplate og stek i forvarmet ovn (220 grader) i 12-15 minutter, til de er hevet og osten er gyllen. Avkjøl litt og server lune.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Melk.no
(Intern: 24249)
Tilberedningstid:
40-60 min
Kategori:
Pai/terte
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2013-12-26
Oppdatert dato:2013-12-26
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift