Elt sammen alle ingrediensene til deigen. Cottage cheese gir en magrere deig enn med smør, og dessuten blir den ekstra lett å kjevle ut. La deigen hvile i minst 30 minutter.
Kjevle deigen tynt ut og kle en form ca. 24 cm i diameter. Prikk bunnen godt, dekk den med matpapir og forstek den på nederste rille i ca. 10 minutter.
Rens stjerneløken, rødløken og vårløken. Grovsnitt vårløken og skjær rødløken i skiver. Fres alle de tre løksortene myke i olje.
Fordel løken i paiskallet. Visp sammen egg, fløte, salt, pepper og ost, og hell det over løken.
Stek paien på nederste rille i ca. 40 minutter ved 200 grader C.
Serveres varm med en grønn og god salat til.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Frukt.no
(Intern: 33516)
Tilberedningstid:
60 min +
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Pai/terte Innlagt dato:2017-12-29
Oppdatert dato:2022-11-08