Fotograf:
Melk.no
Pai er utmerket helgemiddag som passer bra å lage når man har litt mer tid til å tilberede maten Oppskriften inneholder
244 Kalorier,
15 g Karbo,
6 g Protein og
18 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener
Egg, Gluten, Melk, Spor-av-lupiner, Spor-av-sulfitt, Sulfitt,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Rødløkspai med fetaost er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
4907 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Kalorier og næringsinnhold i Rødløkspai med fetaost med ingrediensene over!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Verdi pr stykke | Enhet |
---|
Kalorier | 244.22 | 4 089.37 | 681.56 | Kcal |
Protein | 5.95 | 99.63 | 16.61 | gram |
Karbohydrat | 14.64 | 245.14 | 40.86 | gram |
Kostfiber | 1.10 | 18.42 | 3.07 | gram |
Fett | 17.74 | 297.05 | 49.51 | gram |
Mettet fett | 10.65 | 178.33 | 29.72 | gram |
Salt | 0.92 | 15.43 | 2.57 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 5.48 | Kr 91.76 | Kr 15.29 | .- |
Hele oppskriften veier | 1 674 totalt | 1 674 pr porsj | 279 pr stk | gram |
Energiprosent fra karbo | 23,97 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
1 porsjon gir ca 6
stykker pai
Rund form, 24 cm i diameter
225 grader C, 50 - 60 minutter
Ha alle ingrediensene til deigen i en food processor og la maskinen gå til alt er samlet. Ta den på bordet og elt den taskt sammen. Trykk bunnen ut i en form, også godt opp på kanten. Sett den kaldt ca. 30 minutter.
Fres løken i smør på svak varme til den er myk, men uten at den har tatt farge. Tilsett eddik og honning og la den koke sammen i ca. 5 minuttertil tykk, væskefri marmeladekonsistens.
Legg løkblandingen i paiskallet og fordel fetaosten over. Dryss på litt pepper.
Visp sammen egg, matfløte og salt og hell det over. Stek paien til eggestanden er stivnet. Prøv med en kniv midt i paien. Blir overflaten for mørk kan du legge folie over ette ca. halve steketiden.
Server paien sammen med en enkel salat.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Melk.no
(Intern: 2118968113)
Tilberedningstid:
60 min +
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Pai/terte
Land:
Hellas
Innlagt dato:2013-12-26
Oppdatert dato:2013-12-26
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift