| Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Verdi pr stykke | Enhet |
|---|---|---|---|---|
| Kalorier | 172.43 | 2 820.45 | 705.11 | Kcal |
| Protein | 8.57 | 140.18 | 35.05 | gram |
| Karbohydrat | 6.75 | 110.41 | 27.60 | gram |
| Kostfiber | 1.62 | 26.50 | 6.62 | gram |
| Fett | 11.99 | 196.12 | 49.03 | gram |
| Mettet fett | 6.29 | 102.89 | 25.72 | gram |
| Salt | 0.93 | 15.27 | 3.82 | gram |
| Pris på oppskriften | Kr 5.40 | Kr 88.33 | Kr 22.08 | .- |
| Hele oppskriften veier | 1 636 totalt | 1 636 pr porsj | 409 pr stk | gram |
| Energiprosent fra karbo | 15,65 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Løkpai 2.
Skinke- og løkpai.
Løk- og aspargespai.
Ost og løkpai 1.
Quiche med løk.
Løkpai med flere forskjellige løk.
Løkpai med karve.
Løkpai med butterdeigbunn.
Løk- og potetpai.
Fristende pai med løk.
Pai med løk, timian og snøfrisk.
Løkpai med purre.
Tomat- og løkpai 2.
Rødløkspai med fetaost.
Løkpai 4.
Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS
Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6,
4630 Kristiansand
Orgnr.: 911 668 602 mva.