Frityrstekte krydderreker inneholder
218 Kalorier,
16 g Karbo,
18 g Protein og
9 g Fett pr 100 gr
Frityrstekte krydderreker har beregnet å ha følgende allergener
Skalldyr,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Frityrstekte krydderreker er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
5016 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Frityrstekte krydderreker!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 218.42 | 191.80 | Kcal |
Protein | 17.88 | 15.70 | gram |
Karbohydrat | 15.91 | 13.97 | gram |
Kostfiber | 0.50 | 0.44 | gram |
Fett | 9.14 | 8.03 | gram |
Mettet fett | 0.77 | 0.68 | gram |
Salt | 1.07 | 0.94 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 23.03 | Kr 20.22 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 351 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 29,13 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Bland kajennepepper, garam masala, ajovan og salt i rismelet. Varm oljen i en tykkbunnet gryte til den er rykende varm. Dypp rekene i melblandingen slik at de blir dekket helt. Rist av overflødig mel og legg rekene i frityrgryta. Stekes 1 minutt eller to til de blir sprø.
Ta rekene opp av oljen og legg dem på kjøkkenpapir slik at oljen renner av.
Koriander-chutney passer godt som dipp (se egen oppskrift annet tilbehør).
Denne indiske retten kalles Jhinge pakora, og passer til forrett med alle slags salater.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 7852)
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Fritert
Land:
India
Innlagt dato:2003-04-20
Oppdatert dato:2003-04-20
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift