Frityrstekte pølser





Frityrstekte pølser inneholder 163 Kalorier, 8 g Karbo, 6 g Protein og 11 g Fett pr 100 gr
Frityrstekte pølser har beregnet å ha følgende allergener Egg, Gluten, Melk, Spor-av-gluten, Spor-av-selleri, Spor-av-sennep,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Frityrstekte pølser er: Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 4 porsjoner
2stkegg
100grhvetemel
litt salt
1ssolje
2,5dlvann
500grpåleggspølse
olje til frityr

Tilbehør:
3sssmør
1stkløk
1feddhvitløk
500grerter, dypfryste
1dashsalt
1dashpepper
litt sukker
4ssvann
ansjosfileter og sitronbåter til pynt
60gr(frityrolje, mengden som tas opp av pølsene og kun til fettberegning)


Annonse



Næringsdeklarasjon for Frityrstekte pølser!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier163.18727.61Kcal
Protein6.2627.91gram
Karbohydrat8.2636.83gram
Kostfiber1.978.78gram
Fett11.2450.12gram
Mettet fett4.5520.29gram
Salt0.612.74gram
Pris på oppskriftenKr 3.41Kr 15.21Kroner
Hele oppskriften veier1 784 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Skill eggene. Rør eggeplommene sammen og stivpisk eggehvitene.

Rør sammen hvetemel, salt, olje, vann og eggeplommer. Vend hvitene forsiktig i til slutt.

Skjær påleggspølsen i skiver som dyppes i røren og stekes sprø og gyllenbrune i oljen.

Hakk løken, knus hvitløken og stek det i smør.

Tilsett erter, krydder og vann. La det koke et par minutter til ertene er gjennomvarme.

Legg pølseskivene opp på fat med en ansjosfilet på hver. Ertene has i midten. Pynt med sitron. Server med brød og smør.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 10588)
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori: Fritert
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-05-02
Oppdatert dato:2003-05-02
Lesere: 3783 totalt.

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6




Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.









Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.