Fotograf:Brodogkorn.no Eple og kanel er en klassisk kombinasjon, og det med rette. I disse herlige frokostkjeksene er det godt med smak. Tørkede blomster er med på å pynte dem opp, men de er pene uten også.
Sett stekeovnen på 180 grader. Gjør klar et stekebrett med bakepapir.
Bland alle de tørre ingrediensene i en stor bolle.
Bland inn resten av ingrediensene.
Bruk to spiseskjeer og lag små boller av deigen. Legg dem på stekebrettet. Klapp frokostkjeksene litt ned før du setter brettet inn i stekeovnen.
Stek frokostkjeksene midt i ovnen ved 180 °C i 15 minutter til de er gjennomstekte og faste.
Disse frokostkjeksene holder seg fint i en tett boks på kjøkkenbenken eller i kjøleskapet i 5-7 dager. De kan også fryses.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Brodogkorn.no
(Intern: 35524)
Tilberedningstid:
20-40 min
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori:
Kjeks Innlagt dato:2020-12-25
Oppdatert dato:2021-01-13