Fotograf:Brodogkorn.no Små frokostkjeks eller frokostcookies som like fint kan serveres til fest. Med peanøttsmør og mørk sjokolade gir de masse energi til både kropp og hode.
Oppskriften inneholder 331 Kalorier, 46 g Karbo, 9 g Protein og 11 g Fett pr 100 gr Oppskriften har følgende allergener Egg, Gluten, Melk, Peanøtter, Spor-av-egg, Spor-av-gluten, Spor-av-nøtter, Spor-av-Peanøtter, Spor-av-soya, Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Sett stekeovnen på 180 grader. Gjør klar et stekebrett med bakepapir.
Bland alle de tørre ingrediensene i en stor bolle.
Bland inn resten av ingrediensene.
Bruk to spiseskjeer og lag små boller av deigen og legg dem på stekebrettet. Klapp frokostkjeksene litt ned før du setter brettet inn i stekeovnen.
Stek frokostkjeksene midt i ovnen ved 180 °C i 15 minutter til de er gjennomstekte og faste.
Disse frokostkjeksene holder seg fint i en tett boks på kjøkkenbenken eller i kjøleskapet i 5-7 dager. De kan også fryses.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Brodogkorn.no
(Intern: 35526)
Tilberedningstid:
20-40 min
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Kjeks Innlagt dato:2020-12-25
Oppdatert dato:2021-01-13