Frukt og sjokolade cake pops





Frukt og sjokolade cake pops oppskrift.
Fotograf: Brodogkorn.no
Mørk sjokolade og eksotisk frukt gir en nydelig smaksopplevelse. Rull sammen til en kule, og vips, så har du en cake pops!

Oppskriften inneholder 301 Kalorier, 38 g Karbo, 4 g Protein og 14 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener Egg, Gluten, Melk, Soya, Spor-av-egg, Spor-av-gluten, Spor-av-nøtter, Spor-av-Peanøtter, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Frukt og sjokolade cake pops er: Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 1 porsjoner

Kake:

120grmykt smør
200grmørk sjokolade grovhakket
250grsukker
50grkakaopulver
2tsvaniljesukker
2stkegg
120grhvetemel

Fruktpuré:

3skive(r)frisk ananas
0,5stkmango
0,5stkcantaloupe melon
1dlfruktjuice

Cake pops pynt:

300grhvit sjokolade
3dråpe(r)blåfarge til sjokoladeIngrediensen er ikke med i næringsutregningen. Les mer!
20stklollipoppinner eller trepinnerIngrediensen er ikke med i næringsutregningen. Les mer!
kakepynt etter ønske
mini muffinsformer


Annonse



Kalorier og næringsinnhold i Frukt og sjokolade cake pops med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonVerdi pr stykkeEnhet
Kalorier300.825 707.70285.38Kcal
Protein4.2580.644.03gram
Karbohydrat37.79717.0235.85gram
Kostfiber1.8034.151.71gram
Fett14.34272.0813.60gram
Mettet fett8.48160.908.04gram
Salt0.162.990.15gram
Pris på oppskriftenKr 6.74Kr 127.88Kr 6.39.-
Hele oppskriften veier1 897 totalt1 897 pr porsj95 pr stk gram

Fremgangsmåte:

1 porsjon gir ca 20 cake pops

Kaken:
1. Rør sammen mykt smør, sjokolade, sukker, egg, hvetemel og vaniljesukker i en bolle.
2. Fordel deigen i en liten langpanne ca. 20x30 cm. Glatt ut deigen.
3. Stek kaken midt i ovnen ved 180 °C i 20-25 minutter. Avkjøl på rist.

Fruktpuré:
1. Del opp ananas, mango og melon i biter. Bruk en blender eller kjøkkenmaskin for å mose frukten til puré. Tilsett valgfri fruktjuice underveis.

Utforming av cake pops:
1. Når kaken er avkjølt, smuldrer du den opp i en bakebolle.
2. Tilsett fruktpuré. Deigen skal bli klebrig og mulig å rulle til kuler.
3. Rull kuler og la dem hvile i kjøleskapet mens du smelter sjokoladen.
4. Smelt sjokolade i vannbad. Tilsett blå farge.
5. Dypp tuppen på en lollipoppinne i sjokolade og stikk den halveis inn i kulen. Gjenta prosessen med alle kulene og sett dem tilbake i kjøleskapet, ca 10 minutter.
6. Ta kulene ut av kjøleskapet. Dypp hver kule i sjokolade og plasser dem i en liten muffinsform.
7. Sjokoladen stivner raskt i kjøleskap.

Cake pops må oppbevares kjølig og kan fryses.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Brodogkorn.no
(Intern: 28522)
Tilberedningstid: 60 min +
Oppskriften er vanskelig å tilberede
Kategori: Småkaker
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2011-07-09
Oppdatert dato:2011-07-09
Lesere: 2544 totalt.

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6




Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Frukt og sjokolade cake pops.Frukt og sjokolade cake pops.
Denne retten har 300,82 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 37,79 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 14,34 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 6,74.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++







Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.