Fotograf:
Kylling.no
Fylte dessertpannekaker inneholder
204 Kalorier,
20 g Karbo,
7 g Protein og
10 g Fett pr 100 gr
Fylte dessertpannekaker har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Gluten, Melk, Nøtter,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Fylte dessertpannekaker er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4,5 poeng fra 2 lesere
Lesere:
7417 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Kalorier og næringsinnhold i Fylte dessertpannekaker med ingrediensene over!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Verdi pr stykke | Enhet |
---|
Kalorier | 204.49 | 2 625.16 | 262.52 | Kcal |
Protein | 7.10 | 91.15 | 9.11 | gram |
Karbohydrat | 19.55 | 250.98 | 25.10 | gram |
Kostfiber | 1.54 | 19.77 | 1.98 | gram |
Fett | 10.27 | 131.84 | 13.18 | gram |
Alkohol | 0.34 % | 4.36 | 0.44 | gram |
Mettet fett | 1.37 | 17.59 | 1.76 | gram |
Salt | 0.38 | 4.84 | 0.48 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 4.07 | Kr 52.25 | Kr 5.22 | .- |
Hele oppskriften veier | 1 284 totalt | 1 284 pr porsj | 128 pr stk | gram |
Energiprosent fra karbo | 38,24 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
1 porsjon gir ca 10
pannekaker
Bland mel og salt. Tilsett ca. halvparten av melken. Rør godt til en tykk og klumpfri røre. Tilsett resten av melken. Visp inn eggene. La røren svelle i ca. 15 min.
Stek tynne pannekaker på forholdsvis sterk varme. Snu dem når de har stivnet på oversiden og fått fin og gyllen farge på undersiden.
Når pannekaken er stekt på begge sider, brettes den sammen og legges i et ildfast fat med lokk. Pannekakene holder da varmen.
Sjokoladesaus:
2 plater kokesjokolade smeltes i ¼ liter fløte. La sjokoladesausen stå og småkoke til den tykner litt.
Valnøttpure:
Fyll panneklakene med ca. 1 ss valnøttpure, brett sammen og hell over litt sjokoladesaus. Server pisket krem til.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Kylling.no
(Intern: 23692)
Kategori:
Pannekaker
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2007-04-22
Oppdatert dato:2007-04-22
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift