Gammeldagse wienerbrød inneholder
367 Kalorier,
26 g Karbo,
6 g Protein og
26 g Fett pr 100 gr
Gammeldagse wienerbrød har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Gluten, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Gammeldagse wienerbrød er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3,3 poeng fra 3 lesere
Lesere:
10206 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Gammeldagse wienerbrød!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 366.98 | 3 794.13 | Kcal |
Protein | 5.94 | 61.41 | gram |
Karbohydrat | 25.74 | 266.12 | gram |
Kostfiber | 1.96 | 20.26 | gram |
Fett | 26.26 | 271.50 | gram |
Mettet fett | 15.98 | 165.21 | gram |
Salt | 0.36 | 3.76 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 2.91 | Kr 30.09 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 034 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 28,05 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Smuldre sammen smør og mel. Visp sammen egg, fløte og vann. Rør gjæren inn i sukkeret. Bland så alt til en deig som ikke må være for fast. Kjevle deigen ut til en avlang leiv ca 1/2 cm tykk.
Rull leiven sammen og skjær den i biter, ca 1 1/2 cm tykke.
Legg bitene på stekeplate og la den heve i ca 2 timer. Stek brødene ved 225 C i 10-12 minutter.
Smør på melisglasur før servering.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 13291)
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Gjærbakst
Land:
Norge
Fylke:
Oppland
Nasjonal/tradisjonsrett
Innlagt dato:2003-05-09
Oppdatert dato:2003-05-09
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift