Glaserte epler med calvados inneholder
99 Kalorier,
12 g Karbo,
0 g Protein og
4 g Fett pr 100 gr
Glaserte epler med calvados har beregnet å ha følgende allergener
Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Glaserte epler med calvados er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4,5 poeng fra 2 lesere
Lesere:
6533 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Glaserte epler med calvados!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 98.60 | 253.40 | Kcal |
Protein | 0.43 | 1.11 | gram |
Karbohydrat | 12.20 | 31.35 | gram |
Kostfiber | 1.49 | 3.83 | gram |
Fett | 4.21 | 10.82 | gram |
Mettet fett | 2.56 | 6.58 | gram |
Alkohol | 1.03 % | | | |
Salt | 0.01 | 0.02 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 3.62 | Kr 9.30 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 028 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 49,49 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Varm smøret i en stekepanne og ha i epleskivene. Stek dem i 5 minutter til de er myke og lett gylne.
Strø på sukker. Ha i appelsinskall og –saft og kok opp under forsiktig omrøring til det bobler. La det koke i 2 minutter til sausen begynner å bli tykk og dekker epleskivene så de blir blanke.
Mål opp calvados eller konjakk i en liten kopp, hell alkoholen raskt i pannen og tenn på forsiktig. Vipp på pannen til flammene dør hen. Server eplene varme over vaniljeis.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 8625)
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Dessert
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-04-24
Oppdatert dato:2003-04-24
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift