Glutenfrie hamburgerbrød inneholder
220 Kalorier,
40 g Karbo,
3 g Protein og
5 g Fett pr 100 gr
Glutenfrie hamburgerbrød har beregnet å ha følgende allergener
Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Glutenfrie hamburgerbrød er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Kalorier og næringsinnhold i Glutenfrie hamburgerbrød med ingrediensene over!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Verdi pr stykke | Enhet |
---|
Kalorier | 219.91 | 2 412.41 | 150.78 | Kcal |
Protein | 3.34 | 36.64 | 2.29 | gram |
Karbohydrat | 40.00 | 438.80 | 27.43 | gram |
Kostfiber | 1.72 | 18.87 | 1.18 | gram |
Fett | 4.79 | 52.55 | 3.28 | gram |
Mettet fett | 0.92 | 10.09 | 0.63 | gram |
Salt | 0.68 | 7.51 | 0.47 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 3.06 | Kr 33.57 | Kr 2.10 | .- |
Hele oppskriften veier | 1 097 totalt | 1 097 pr porsj | 69 pr stk | gram |
Energiprosent fra karbo | 72,75 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
1 porsjon gir ca 16
brød
Smuldre gjæren i en bakebolle. Tilsett lunkent melk og olje. Rør til gjæren er oppløst. Tilsett salt og det meste av melmixen. Arbeid i maskin i 5 minutter.
La den heve tildekket i 30 minutter.
Ta den opp på bakebordet og form til en lang leiv som deles i 16 deler. Form jevne boller. Legg på en bakepapirkledd plate og la heve ca 30 minutter tildekket.
Pensle med egg og strø med sesamfrø.
Stek ved 250 grader midt i ovnen i 10-12 minutter.
La de kjølne under duk.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Finax
(Intern: 3353)
Oppskriften er
enkel å tilberede
Kategori:
Brød
Diett/allergi:
Glutenfri
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-02-10
Oppdatert dato:2003-02-10
Lesere:
14527 totalt.
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift