Fotograf:
Arla Foods
Gratinert fisk med apetina inneholder
115 Kalorier,
7 g Karbo,
9 g Protein og
5 g Fett pr 100 gr
Gratinert fisk med apetina har beregnet å ha følgende allergener
Fisk, Gluten, Melk, Spor-av-melk, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Gratinert fisk med apetina er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
2735 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Gratinert fisk med apetina!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 114.53 | 476.16 | Kcal |
Protein | 9.30 | 38.66 | gram |
Karbohydrat | 7.27 | 30.23 | gram |
Kostfiber | 1.67 | 6.94 | gram |
Fett | 4.99 | 20.75 | gram |
Mettet fett | 2.07 | 8.61 | gram |
Salt | 0.97 | 4.02 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 7.29 | Kr 30.31 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 663 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 25,39 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Legg fiskefiléene i et smurt ildfast form og strø salt og pepper på. Skrell og finhakk løken. Skjær et kryss i toppen av tomatene og legg dem i en gryte med kokende vann i 20-30 sekunder.
Ta skinnet av. Halver tomatene, fjern kjernen og hakk fruktkjøttet. Strø hakket løk og hakket tomat over fiskefiléene. Drypp med litt olivenolje. Stek fisken midt i ovnen. Ta fisken ut etter ca. 10 min. og skru opp temperaturen i ovnen.
Dryss med smuldret ost og litt smeltet smør. Stek fisken ferdig - kjøttet skal være hvitt. Dryss over med hakket persille og server grovt brød til.
Steketid:
Ca. 10 min. ved 225°. Deretter ca. 5 min. ved 250°.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Arla Foods
(Intern: 31392)
Tilberedningstid:
40-60 min
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Ovnsrett
Innlagt dato:2014-05-11
Oppdatert dato:2014-05-11
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift