Fotograf:
Norges sjømatråd
Sprøstekt torsk med rødvinssaus inneholder
83 Kalorier,
10 g Karbo,
6 g Protein og
2 g Fett pr 100 gr
Sprøstekt torsk med rødvinssaus har beregnet å ha følgende allergener
Fisk, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Sprøstekt torsk med rødvinssaus er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
5957 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Sprøstekt torsk med rødvinssaus!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 82.89 | 546.54 | Kcal |
Protein | 6.44 | 42.46 | gram |
Karbohydrat | 9.53 | 62.84 | gram |
Kostfiber | 1.45 | 9.56 | gram |
Fett | 1.79 | 11.80 | gram |
Mettet fett | 0.38 | 2.51 | gram |
Salt | 0.39 | 2.55 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 4.66 | Kr 30.73 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 2 637 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 45,98 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Rens fennikel og skjær i båter. Fjern stilker. Fordel topper og gress på to godt smurte folieark. Salte og pepre. Brett folien opp og slå på en god skvett tørr hvitvin. Brett sammen og pakk tett, settes i form med skjøten opp. Stek på 220 C i 20-25 min.
Skrell poteter og skjær i terninger. La dem koke seg myke i lettsaltet vann. Slå av vannet. Mos potetene og rør inn en god smørklatt. Hakk sorte oliven og press hvitløk. Bland det godt inn i potetsalaten. Smak til med pepper og salt. Ha olje i stekepannen og la den bli skikkelig varm. Skjær et par gode snitt i skinnet og vend fisken lett i mel med salt og pepper. Legg stykkene i pannen med skinnsiden ned. La dem stekes skikkelig gylne og sprø. Snu og la fisken steke på den andre siden. Trekkes litt gjennom ettervarmen.
Serveres med kraftig rødvinssaus laget med kjøttglace til den stekte torsken.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Norges sjømatråd
(Intern: 11530)
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Ovnsrett
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-05-05
Oppdatert dato:2003-05-05
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift