Gratinerte Gnocchi med Pancetta inneholder
275 Kalorier,
32 g Karbo,
10 g Protein og
11 g Fett pr 100 gr
Gratinerte Gnocchi med Pancetta har beregnet å ha følgende allergener
Gluten, Melk, Spor-av-egg, Spor-av-melk, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Gratinerte Gnocchi med Pancetta er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
5502 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Gratinerte Gnocchi med Pancetta!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 275.14 | 887.33 | Kcal |
Protein | 10.08 | 32.51 | gram |
Karbohydrat | 32.46 | 104.68 | gram |
Kostfiber | 1.55 | 5.00 | gram |
Fett | 11.32 | 36.51 | gram |
Mettet fett | 4.42 | 14.25 | gram |
Salt | 0.76 | 2.46 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 7.57 | Kr 24.41 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 290 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 47,19 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Gnocchi
Forvarm ovnen til 200°C. Kok opp lett saltet vann i en stor gryte.
Fersk nylagd gnocchi kokes i ca. 90 sekunder etter at de flyter og fiskes ut av det kokende vannet med ei øse. Les kokeanvisningen på pakken på kjøpe gnocchi. Legg de ferdigkokte potetballene i en smurt form.
Saus
Smelt smøret og stek pancettaen til den er sprø. Rør inn ca. 8 salvieblader og fløte. La sausen putre i ca. 10 minutter, eller til sausen begynner å tykne. Smak til med salt og nykvernet sort pepper.
Hell den ferdige sausen over gnocchi-ene og strø nyrevet fersk grana padano eller parmigiano-reggiano over. Bak i stekeovnen i 10-15 minutter, eller til osten er gyldenbrun. Server og spis omgående.
Denne oppskriften er fra mmmat.no - en spesialisert nettbutikk innen høykvalitets ingredienser, gourmet gaver & catering
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
mmmat
(Intern: 22779)
Kategori:
Ovnsrett
Land:
Italia
Innlagt dato:2006-09-05
Oppdatert dato:2006-09-05
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift