Fotograf:
Barilla
Pennette Gratinato, Pastagrateng med Pennette Rigate inneholder
204 Kalorier,
31 g Karbo,
6 g Protein og
6 g Fett pr 100 gr
Pennette Gratinato, Pastagrateng med Pennette Rigate har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Gluten, Melk, Spor-av-egg, Spor-av-melk, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Pennette Gratinato, Pastagrateng med Pennette Rigate er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
5689 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Pennette Gratinato. Pastagrateng med Pennette Rigate!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 203.79 | 520.53 | Kcal |
Protein | 6.18 | 15.79 | gram |
Karbohydrat | 31.12 | 79.49 | gram |
Kostfiber | 2.32 | 5.93 | gram |
Fett | 5.55 | 14.18 | gram |
Mettet fett | 2.53 | 6.46 | gram |
Salt | 0.47 | 1.20 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 4.01 | Kr 10.24 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 022 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 61,08 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Sett ovnen på 200 grader. Kok opp rikelig med saltet vann og kok pastaen noen minutter kortere enn det som angis på pakningen. Press hvitløk i en kasserolle og hell på fløte. Reduser fløten ned til det halvem tilsett basilicosaus, eggeplomme, finhakket salvie og revet parmesan.
Smak til med salt og pepper, og strø hakket kruspersille over. Slå ut pastavannet og bland pastaen med sausen.
Hell alt opp i en ildfast form og gratiner i ovnen i ca. 10 minutter, eller til alt har fått en fin farge. Strø hakket kruspersille over før servering.
Tips:
Ved å redusere fløten, bindes pastaen bedre i gratengen. Hvis man bare heller fløten over pastaen blir gratengen mer ”flytende”.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Barilla
(Intern: 27498)
Tilberedningstid:
30 min
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Ovnsrett
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2010-09-28
Oppdatert dato:2010-09-28
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift