Fotograf:Meny Kjøttfri pastagrateng med tomatsaus, grønnkål, bønner, chili og urter. Perfekt middagstips på en litt travel hverdag eller til lunsj i helgen. Dette er en rett hele familien vil like og kan fort bli en ny favoritt.
Oppskriften inneholder 131 Kalorier, 15 g Karbo, 8 g Protein og 4 g Fett pr 100 gr Oppskriften har følgende allergener Gluten, Melk, Spor-av-egg, Spor-av-melk, Spor-av-nøtter, Spor-av-Peanøtter, Spor-av-sesam, Spor-av-soya, Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Kok pastaen i lettsaltet vann til den er ferdigkokt. Hell av vannet.
Vend inn pastasausen, grønnkål, kidney bønner og chilisaus.
Ha pastaen i en ildfast form. Ha over revet ost og stek formen i ovnen på 180 grader til osten er gyllen.
Dryss over friske urter like før servering. Server gjerne godt brød ved siden av.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Meny
(Intern: 34321)
Tilberedningstid:
20-40 min
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori:
Ovnsrett Diett/allergi:
Vegetarmat Innlagt dato:2018-10-13
Oppdatert dato:2018-10-13