Gresk yoghurtbrød inneholder
239 Kalorier,
37 g Karbo,
8 g Protein og
6 g Fett pr 100 gr
Gresk yoghurtbrød har beregnet å ha følgende allergener
Gluten, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Gresk yoghurtbrød er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4,7 poeng fra 3 lesere
Lesere:
8874 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Kalorier og næringsinnhold i Gresk yoghurtbrød med ingrediensene over!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Verdi pr stykke | Enhet |
---|
Kalorier | 238.60 | 1 360.02 | 68.00 | Kcal |
Protein | 7.96 | 45.37 | 2.27 | gram |
Karbohydrat | 37.44 | 213.41 | 10.67 | gram |
Kostfiber | 2.76 | 15.73 | 0.79 | gram |
Fett | 5.72 | 32.60 | 1.63 | gram |
Mettet fett | 1.56 | 8.89 | 0.44 | gram |
Salt | 0.06 | 0.33 | 0.02 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 2.42 | Kr 13.79 | Kr 0.69 | .- |
Hele oppskriften veier | 570 totalt | 570 pr porsj | 29 pr stk | gram |
Energiprosent fra karbo | 62,76 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
1 porsjon gir ca 20
skiver
(2 små brød)
Bland fingervarm yoghurt med smuldret gjær i en bolle. Tilsett olje, salt og 4 dl hvetemel. Elt deigen godt og dekk den til og la den heve til dobbel størrelse, ca 30 minutter.
Elt inn resten av melet og del deigen i to og form til lange brød som heves uten håndkle til nesten dobbel størrelse. Stek på nederste rille ved 200 C i ca 30 minutter. Avkjøles på rist utildekket.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 12902)
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Brød
Land:
Hellas
Innlagt dato:2003-05-08
Oppdatert dato:2003-05-08
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift