| Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Verdi pr stykke | Enhet |
|---|---|---|---|---|
| Kalorier | 238.60 | 1 360.02 | 68.00 | Kcal |
| Protein | 7.96 | 45.37 | 2.27 | gram |
| Karbohydrat | 37.44 | 213.41 | 10.67 | gram |
| Kostfiber | 2.76 | 15.73 | 0.79 | gram |
| Fett | 5.72 | 32.60 | 1.63 | gram |
| Mettet fett | 1.56 | 8.89 | 0.44 | gram |
| Salt | 0.06 | 0.33 | 0.02 | gram |
| Pris på oppskriften | Kr 2.42 | Kr 13.79 | Kr 0.69 | .- |
| Hele oppskriften veier | 570 totalt | 570 pr porsj | 29 pr stk | gram |
| Energiprosent fra karbo | 62,76 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Parmesan/oregano-brød.
Festbrød med egg.
Grovbrød 1.
Solsikkerundstykker.
Grønne bagetter.
Påskebrød med dekor.
Rømmebrød 3.
Brød med ost og oliven.
Brytejuletre.
Bakerens gigantiske pikniksmørbrød.
Kruttstenger (grissinis).
Helena’s corn bread.
Surdeigsbrikser.
Ekstra grovt rosinbrød.
Surdeigsrundstykker med sesamfrø.
Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS
Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6,
4630 Kristiansand
Orgnr.: 911 668 602 mva.