Fotograf:
Matprat.no
Marinert entrecôte er populær grillmat. Her er kjøttet marinert på Argentinsk vis. Oppskriften inneholder
242 Kalorier,
1 g Karbo,
15 g Protein og
20 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener
Sulfitt,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Grilled Argentinian Beef er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 2 lesere
Lesere:
4497 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Grilled Argentinian Beef!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 241.66 | 480.00 | Kcal |
Protein | 15.32 | 30.43 | gram |
Karbohydrat | 0.65 | 1.29 | gram |
Kostfiber | 0.24 | 0.48 | gram |
Fett | 19.70 | 39.13 | gram |
Mettet fett | 5.71 | 11.34 | gram |
Salt | 0.72 | 1.44 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 16.18 | Kr 32.14 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 589 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 1,07 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
1. Pisk olivenolje og eddik sammen i en bolle. Tilsett resten av ingrediensene til marinaden.
2. Legg kjøttet i marinaden og la det stå i romtemperatur i ca. 2 timer eller lengre, da i kjøleskap.
3. Ta kjøttet ut av marinaden og dryss over salt. Legg kjøttstykket på en varm grill. Grilltid ca. 45 minutter, snu ofte. La kjøttet hvile før du skjærer det i tynne skiver.
Tips
Server argentinsk biff med friterte poteter og salat med chimchurrisaus.
Indirekte grilling egner seg godt til større kjøttstykker som skal grilles i mer enn en 1/2 time. Tilberedningen skjer uten at man behøver å snu kjøttstykket, og skal gjøres under lokk. Kjøttet grilles av sirkulerende varme som reflekteres av lokket og sidene på grillen. Har du kulegrill kan du plassere en dryppskål i midten av bunnplaten på grillen og legge kull rundt på sidene. Legg kjøttet over dryppskålen og legg lokket over.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matprat.no
(Intern: 29520)
Tilberedningstid:
60 min +
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Grillmat
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2012-07-19
Oppdatert dato:2012-07-19
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift