Fotograf:
Rosemarie Rodriguez
Enkelt og greit, og faktisk godt. Men vi brukte jarlsbergost og sei. En bør bruke fiskerist når en griller fisk, ellers blir det bare noe graps. Oppskriften inneholder
125 Kalorier,
11 g Karbo,
13 g Protein og
3 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener
Fisk, Gluten, Melk, Spor-av-melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Grillet fisk i pitabrød er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4 poeng fra 4 lesere
Lesere:
9316 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Grillet fisk i pitabrød!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 125.47 | 416.56 | Kcal |
Protein | 13.44 | 44.62 | gram |
Karbohydrat | 10.87 | 36.09 | gram |
Kostfiber | 1.02 | 3.39 | gram |
Fett | 2.91 | 9.66 | gram |
Mettet fett | 0.68 | 2.26 | gram |
Salt | 0.40 | 1.32 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 8.94 | Kr 29.68 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 328 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 34,65 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
En utmerket måte å servere fisk på. Når vi griller fisken blir den sprø og saftig. Snu fisken når den er pent brun på den ene siden.
Pensle fiskestykkene med olje og legg dem i en dobbel grillrist. Ha på salt og pepper. Grill dem til de er pent gyllenbrune på hver side. Legg 1 skive lettere gulost oppå fiskestykket rett før den er ferdig og la osten smelte litt. Varm pitabrødet på grillen mens du griller fisken. Legg fiskefiléten med den smeltende osten inni pitabrødet sammen med salat.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Grete Roede
(Intern: 785)
Tilberedningstid:
20-40 min
Oppskriften er
enkel å tilberede
Kategori:
Grillmat
Diett/allergi:
Kalorifattig
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2014-04-27
Oppdatert dato:2014-04-27
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift