Fotograf:Mari Svenningsen Deilige små forundringspakker lager du raskt og enkelt! Grønnsaker og torskefilet i folie blir til sunn og god grillmat på 1-2-3.
1. Rens løk og paprika. Kutt grønnsakene i grove biter og fordel dem utover på ark med aluminiumsfolie. Krydre med litt salt og pepper.
Bruk gjerne andre grønnsaker du liker, husk bare å kutte dem i jevne biter. Bruker du en grønnsak som trenger litt ekstra koketid, kan du kutte denne i mindre biter slik at du får en jevn grilling av grønnsakene.
2. Legg torskefilet på toppen av grønnsakene.
3. Bland sammen smør, urter, salt og pepper. Smør urtesmøret på fiskestykkene. Pakk aluminiumsfolien sammen og legg pakkene på grillen til grønnsakene er møre, og fisken er dampet ferdig, 5-6 minutter.
Vær forsiktig når du løfter pakkene av grillen, slik at fiskekraften inni ikke renner ut.
Server grillet torsk i folie med kokte eller ovnsbakte poteter og en frisk salat.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Matprat.no
(Intern: 32730)
Tilberedningstid:
20-40 min
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori:
Grillmat Innlagt dato:2016-12-19
Oppdatert dato:2016-12-19