Fotograf:Arla Foods Grillet ostedipp med Castello Creamy White Red Chili er en nydelig kombinasjon som kan spises som snacks eller som et måltid i seg selv. At det er lettvint og få ingredienser gjør at dette er enkelt å tilberede ute i parken.
Del Castello Creamy White Red Chili i to og legg hver ostebit i en liten aluminiumsform (evt. lag din egen av to lag aluminiumsfolie).
Legg det på grillen og la det ligge til du ser osten er smeltet.
Skjær loffen i terninger som du trer innpå fire grillspyd.
Hell litt olivenolje over brødet og grill de til de får en fin brunfarge i kantene. Husk å snu på spydene så alle de fire berøringsflatene får farge.
Dipp loffen i osten og nyt solskinnet.
Og slik har du laget en kjempegod grillet ostedipp!
Vel bekomme!
Engangsgrilloppskriften er utviklet av programleder og kokk, Stian Barsnes-Simonsen, for Castello Norge og konseptet Engangsgrillpatruljen.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Arla Foods
(Intern: 33153)
Tilberedningstid:
1-10 min
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori:
Grillmat Innlagt dato:2017-07-14
Oppdatert dato:2017-07-14