Fotograf:Studio Dreyer-Hensley Pastasalat er enkelt og godt tilbehør som kan lages hjemme i en fei, samtidig som den er praktisk å ta med i en plastikkboks på piknik. Passer godt til grillmat, så vel som til koldtbord.
Oppskriften inneholder 228 Kalorier, 31 g Karbo, 10 g Protein og 6 g Fett pr 100 gr Oppskriften har følgende allergener Gluten, Melk, Spor-av-egg, Spor-av-melk, Spor-av-soya, Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
1. Kok pastaen i 10-12 minutter.
2. Tilsett salt og saft fra sitronen. Avkjøl pastaen.
3. Skjær tomater, ruccula og mozzarella i små biter og tilsett pastaen. Rør rundt. Smak til med salt og pepper og drypp over litt olivenolje rett før servering.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Matprat.no
(Intern: 29614)
Tilberedningstid:
20 min
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori:
Tilbehør grillmat Land:
Ukjent-opprinnelse Innlagt dato:2012-07-31
Oppdatert dato:2022-04-28