Fotograf:
Matprat.no
Mozzarellasalat er en nydelig rett som er et lite måltid i seg selv. Den er skapt til å være med på bordet når man skal invitere til vennelag eller andre festlige anledninger, der man har lyst til å servere noe enkelt og godt. Passer godt til grillmat, koldtbord og tapas. Oppskriften inneholder
158 Kalorier,
3 g Karbo,
11 g Protein og
11 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener
Melk, Sulfitt,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Mozzarellasalat med rødløk er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Mozzarellasalat med rødløk!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 157.73 | 199.08 | Kcal |
Protein | 11.27 | 14.22 | gram |
Karbohydrat | 2.50 | 3.16 | gram |
Kostfiber | 0.97 | 1.22 | gram |
Fett | 11.19 | 14.12 | gram |
Mettet fett | 6.22 | 7.85 | gram |
Salt | 0.48 | 0.61 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 7.74 | Kr 9.77 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 010 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 6,33 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
1. Skjær tomat, mozzarella og løk i skiver. Anrett dem annenhver gang på et fat, sammen med basilikumblader.
2. Bland sammen olje, eddik og pepper. Hell det over salaten.
Retten er best hvis den er romtemperert.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
2078 totalt.
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matprat.no
(Intern: 29610)
Tilberedningstid:
20 min
Oppskriften er
enkel å tilberede
Kategori:
Tilbehør grillmat
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2012-07-31
Oppdatert dato:2012-07-31
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift