Fotograf:Studio Dreyer-Hensley Italienerene elsker sin caprese - fløyelsmyk, fersk bøffelmozzarella, solmodne tomater fulle av smak og frisk basilikum. Vi har lagt til rødløk for litt ekstra smak, og dryppet over en god olivenolje. Så enkelt og så godt!
Skjær tomat, mozzarella og løk i skiver. Legg dem i et pent mønster på et fat. Ha gjerne basilikumblader mellom skivene.
Drypp over en god olivenolje og dryss over litt flaksalt og kvernet pepper. Du kan også ha på noen dråper balsamicoeddik om du ønsker.
Retten smaker best om den er romtemperert.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Matprat.no
(Intern: 29610)
Tilberedningstid:
20 min
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori:
Tilbehør grillmat Land:
Ukjent-opprinnelse Innlagt dato:2012-07-31
Oppdatert dato:2022-05-01