Fotograf:
Matprat.no
Pizza på grillen gir en annen sjarm og smak enn ovnspizza. Lag en dessertpizza med friske sommerfrukter og deilig ost, du er garantert en fantastisk smaksopplevelse og imponerte gjester. Oppskriften inneholder
191 Kalorier,
25 g Karbo,
5 g Protein og
7 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener
Gluten, Melk, Spor-av-lupiner, Spor-av-sulfitt,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Dessertpizza med fiken og blåmuggost er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
2458 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Dessertpizza med fiken og blåmuggost!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 191.25 | 916.09 | Kcal |
Protein | 5.17 | 24.76 | gram |
Karbohydrat | 25.45 | 121.91 | gram |
Kostfiber | 2.03 | 9.72 | gram |
Fett | 7.19 | 34.44 | gram |
Mettet fett | 3.21 | 15.38 | gram |
Salt | 0.24 | 1.14 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 5.04 | Kr 24.14 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 958 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 53,22 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
1. Bland ut gjær i lunkent vann. Rør inn honning. Ha i hvetemel og elt deigen sammen. Deigen skal være litt løs. Ha over olje og la deigen heve til dobbel størrelse, 30-45 min.
2. Klapp pizzadeig til ønsket størrelse. Legg deigen på grillristen og la den grille i 3-4 minutter på hver side, til den er nesten gjennomstekt.
Ha olje i hendene når du klapper ut deigen. Pensle grillristen med litt olje, da er du sikker på at deigen ikke sitter fast.
3. Smør kremost på grillet pizzabunn. Legg på fiken og nektarin, smuldre blåmuggost over. La dessertpizzaen grille på indirekte varme til blåmuggosten har smeltet, ca. 5 minutter.
4. Dryss honning og grovhakket bladpersille over rett før servering.
Ved grilling på direkte varme grilles maten rett over varmekilden. Ved grilling på indirekte varme ligger maten litt vekk fra varmekilden, i "den kalde sonen".
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matprat.no
(Intern: 31366)
Tilberedningstid:
60 min +
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Grillmat
Innlagt dato:2014-05-01
Oppdatert dato:2014-05-01
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift