Grillet smørfisk(Escolar) med rosmarin, chili og a inneholder
136 Kalorier,
3 g Karbo,
10 g Protein og
9 g Fett pr 100 gr
Grillet smørfisk(Escolar) med rosmarin, chili og a har beregnet å ha følgende allergener
Fisk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Grillet smørfisk(Escolar) med rosmarin, chili og a er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4 poeng fra 4 lesere
Lesere:
9903 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Grillet smørfisk(Escolar) med rosmarin. chili og a!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 136.03 | 388.94 | Kcal |
Protein | 9.86 | 28.19 | gram |
Karbohydrat | 2.77 | 7.92 | gram |
Kostfiber | 0.59 | 1.69 | gram |
Fett | 9.37 | 26.79 | gram |
Mettet fett | 2.91 | 8.32 | gram |
Salt | 0.14 | 0.41 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 10.54 | Kr 30.14 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 144 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 8,14 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Pensle fisken lett med olje og grill fisken i 2 minutter på hver side, dryss med rosmarin under grillningen. Krydre med salt og pepper og dryss med chili.
Ta fisken af pannen og press frisk sitronsaft over fisken.
Agurken skrelles og skjæres på skrå i 5 mm. Salatløgen pilles og hakkes fint. Det heles vendes sammen med limesaft, oliven olje, finhakket chili og smakes til med salt og pepper.
Husk at stekesjyen må ikke brukes. Heller ikke kokevann der det er aktuelt.
Escolar kan gi diare pga sitt innhold av ufordøyelig fett og voksstoffer. Kan og inneholde histamin ved gal lagring.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Alletiders kogebog
(Intern: 2958)
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Grillmat
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2002-12-31
Oppdatert dato:2002-12-31
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.