Grillet smørfisk(Escolar) med rosmarin. chili og a



Grillet smørfisk(Escolar) med rosmarin, chili og a inneholder 136 Kalorier, 3 g Karbo, 10 g Protein og 9 g Fett pr 100 gr
Grillet smørfisk(Escolar) med rosmarin, chili og a har beregnet å ha følgende allergener Fisk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Grillet smørfisk(Escolar) med rosmarin, chili og a er: Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Oppskriften har fått 4 poeng fra 4 lesere
Lesere: 9903 totalt.

Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 4 porsjoner
4skive(r)smørfisk (excolar)
1tsrosmarin
1stk literød chili
0,5stksitron, saften
olivenolje
salt og pepper

Agurksalsa:

1stkskrellet agurk
1stkstor salatløk
0,5bunt(er)frisk koriander
1stklime, saften
0,25dloliven olje
0,5stkgrønn chili
salt pepper




Næringsdeklarasjon for Grillet smørfisk(Escolar) med rosmarin. chili og a!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier136.03388.94Kcal
Protein9.8628.19gram
Karbohydrat2.777.92gram
Kostfiber0.591.69gram
Fett9.3726.79gram
Mettet fett2.918.32gram
Salt0.140.41gram
Pris på oppskriftenKr 10.54Kr 30.14Kroner
Hele oppskriften veier1 144 gr totalt gram
Energiprosent fra karbo8,14 %Ikke lavkarboHva betyr dette?

Fremgangsmåte:

Pensle fisken lett med olje og grill fisken i 2 minutter på hver side, dryss med rosmarin under grillningen. Krydre med salt og pepper og dryss med chili.

Ta fisken af pannen og press frisk sitronsaft over fisken.

Agurken skrelles og skjæres på skrå i 5 mm. Salatløgen pilles og hakkes fint. Det heles vendes sammen med limesaft, oliven olje, finhakket chili og smakes til med salt og pepper.

Husk at stekesjyen må ikke brukes. Heller ikke kokevann der det er aktuelt.
Escolar kan gi diare pga sitt innhold av ufordøyelig fett og voksstoffer. Kan og inneholde histamin ved gal lagring.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Alletiders kogebog
(Intern: 2958)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Grillmat
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2002-12-31
Oppdatert dato:2002-12-31


Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.