Grønnsaksmuffins med revet sveitserost





Grønnsaksmuffins med revet sveitserost inneholder 166 Kalorier, 5 g Karbo, 7 g Protein og 13 g Fett pr 100 gr
Grønnsaksmuffins med revet sveitserost har beregnet å ha følgende allergener Egg, Gluten, Melk, Spor-av-melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Grønnsaksmuffins med revet sveitserost er: Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 1 porsjoner
200grpoteter
2stktomater, uten kjerne
150grsjampinjong
2stkvårløk
1feddhvitløk
100grkokt skinke
3ssolje
2ssfinhakket basilikum
2stkegg
200grfløte
2ssbrødrasp
100grrevet sveitserost
muffinsformer


Annonse



Kalorier og næringsinnhold i Grønnsaksmuffins med revet sveitserost med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonVerdi pr stykkeEnhet
Kalorier166.231 886.01157.17Kcal
Protein6.7176.136.34gram
Karbohydrat4.5451.514.29gram
Kostfiber0.819.190.77gram
Fett13.29150.7912.57gram
Mettet fett6.7076.026.33gram
Salt0.384.280.36gram
Pris på oppskriftenKr 5.82Kr 66.03Kr 5.50.-
Hele oppskriften veier1 135 totalt1 135 pr porsj95 pr stk gram

Fremgangsmåte:

1 porsjon gir ca 12 muffins

Skrell og finhakk potetene. Kok i saltet vann i 10 min. Hell av ­vannet.
Finhakk tomatene. Skjær vårløken i ringer. Skrell hvitløken. Kutt opp skinken.
Varm 1 ss olje i en stekepanne og stek sjampingjong og vårløk på svak varme i ca. 3 minutter. Press hvitløken og stek lett. Ta stekepannen av platen.
Bland basilikum, skinke og poteter sammen med soppen og krydre med salt og pepper.
Visp egg og fløte og krydre med salt og pepper. Smør formen med olje. Strø på brødsmulene.
Fordel grønnsaksblandingen i hullene i muffinsformen. Hell over egg- og fløte-miksen. Dryss sveitserosten over.
Stek i ca. 25 min. på 200 grader.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Gladimat.no
(Intern: 30500)
Tilberedningstid: 40-60 min
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Muffins
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2013-06-06
Oppdatert dato:2013-06-06
Lesere: 1580 totalt.

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6




Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.









Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.