Grønnsaksmuffins med revet sveitserost inneholder
165 Kalorier,
5 g Karbo,
7 g Protein og
13 g Fett pr 100 gr
Grønnsaksmuffins med revet sveitserost har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Gluten, Melk, Spor-av-melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Grønnsaksmuffins med revet sveitserost er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
2432 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Kalorier og næringsinnhold i Grønnsaksmuffins med revet sveitserost med ingrediensene over!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Verdi pr stykke | Enhet |
---|
Kalorier | 164.96 | 1 871.60 | 155.97 | Kcal |
Protein | 6.69 | 75.90 | 6.33 | gram |
Karbohydrat | 4.54 | 51.51 | 4.29 | gram |
Kostfiber | 0.98 | 11.12 | 0.93 | gram |
Fett | 13.12 | 148.86 | 12.40 | gram |
Mettet fett | 6.40 | 72.61 | 6.05 | gram |
Salt | 0.37 | 4.23 | 0.35 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 5.82 | Kr 66.03 | Kr 5.50 | .- |
Hele oppskriften veier | 1 135 totalt | 1 135 pr porsj | 95 pr stk | gram |
Energiprosent fra karbo | 11 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
1 porsjon gir ca 12
muffins
Skrell og finhakk potetene. Kok i saltet vann i 10 min. Hell av vannet.
Finhakk tomatene. Skjær vårløken i ringer. Skrell hvitløken. Kutt opp skinken.
Varm 1 ss olje i en stekepanne og stek sjampingjong og vårløk på svak varme i ca. 3 minutter. Press hvitløken og stek lett. Ta stekepannen av platen.
Bland basilikum, skinke og poteter sammen med soppen og krydre med salt og pepper.
Visp egg og fløte og krydre med salt og pepper. Smør formen med olje. Strø på brødsmulene.
Fordel grønnsaksblandingen i hullene i muffinsformen. Hell over egg- og fløte-miksen. Dryss sveitserosten over.
Stek i ca. 25 min. på 200 grader.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Gladimat.no
(Intern: 30500)
Tilberedningstid:
40-60 min
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Muffins
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2013-06-06
Oppdatert dato:2013-06-06
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.